BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Bărbatul prins în Petrova cu două grenade rusești în autoturism a fost condamnat la 4 ani de pușcărie

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a Pedepsei Închisorii emis de Tribunalul Maramureș pe numele lui Ioan Brotnei (28 ani) din Poienile de Sub Munte.

În 21 iulie 2021 bărbatul a fost oprit în trafic pe DN18, în Leordina de un echipaj al Poliției de Frontieră. În interiorul autovehiculului, au fost descoperite, ascunse în portiera din spate a maşinii, două grenade (provenientă URSS) si unsprezece cartuşe de calibru 9 mm. Totodată, la percheziția efectuată la domiciliul acestuia, au fost descoperite și țigări de contrabandă în valoare de aproape 100.000 de lei, precum și două trofee de cerb.

La momentul respectiv individul a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, nerespectarea regimului materialelor explozive și contrabandă.

Ieri, Tribunalul Maramureș l-a condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare. El a fost ridicat de la domiciliu și a fost depus în Penitenciarul Baia Mare pentru ispășirea pedepsei.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ȘOCANT EXCLUSIV FOTO/VIDEO: AVEM IMAGINILE! Polițistul local din Baia Mare snopit în bătaie de 4 indivizi

Vasile Dale

VIDEO: Doi tineri au furat scaune de pe terasa Magic Cafe din Baia Mare

Vasile Dale

CAND SE TREZESC CEI DE LA CENTRUL DE PREVENIRE ANTIDROG? Şofer sub influenţa substanţelor interzise depistat de poliţiştii din Baia Sprie

Vasile Dale

1 mesaj

SENSUL CIVIC BORSA AUR iunie 10, 2023 at 6:10 pm

Slabuța condamnare , sau gasit cartușe , țigări de contrabandă ,și două grenade , deci doar 4 ani e pistol cu apă !!!

Dacă doar atît e pedeapsa pentru trafic de țigări și etc , mă voi băga și eu în această echipă ,nu de alta dar legea îmi permite , dacă mă prinde fac 4 ani de închisoare ,ce mare brînză!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.