BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

MAREA PRONUNȚARE VAI FI în 24 noiembrie, într-o zi de VINERI! Primarul din Baia Mare, ”la braț” cu 3 avocați noi la Curtea de Apel Cluj

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a avut, joi, o nouă înfățișare la Curtea de Apel Cluj în dosarul de luare de mită care datează din 2016, fiind apărat de 3 noi avocați și de unul din oficiu ”moștenit” de la înfățișarea precedentă din 29 septembrie. Cei 3 au solicitat un nou termen pentru a putea studia dosarul, dar instanța a respins cererea.

De menționat că în 29 septembrie, Cherecheș a avut angajat un avocat nou, și anume Stanca Gidro, fostul decan al Baroului Cluj, după ce a rupt contractul cu avocatul Râșniță, care l-a reprezentat până atunci, dar și un avocat din oficicu, iar aceștia au solicitat amânarea pentru a putea studia dosarul și a pregăti apărarea.

Acest fapt a fost considerat de procuror ca o nouă tentative de tergiversare a procesului pentru a se întinde judecata până după aprilie 2024 când fapta se prescrie.

Avocați noi, cerere de amânare

La înfățișarea de joi, în locul Stancăi Gidro au apărut alți doi 3 avocați care, la fel, au început solicitând termen de 2 săptămâni pentru a putea studia dosarul, ceea ce ar mai fi amânat procesul până la începutul lunii noiembrie, dar instanța a respins cererea.

În cadrul înfățișării de joi, Cătălin Cherecheș a dat o declarație de inculpat de aproape 2 ore, în care a explicat cum a avut loc flagrantul de luare de mită de 30.000 de lei în 26 aprilie 2016, și a precizat că a fost vorba despre restituirea unui împrumut, nu că ar fi luat șpagă.

Instanța va pronunța sentința în 24 noiembrie cu 3 zile înainte de expirarea CONTROLULUI JUDICIAR (27 noiembrie).

Sursa: Cluj24.ro.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Vișeuoan săltat și reținut de polițiștii din Cluj pentru înșelăciune. Închiria utilaje, apoi ”le evapora” și nu mai plătea nici chiria pentru ele

Vasile Dale

DUPĂ 15 MAI: Reguli de protecție propuse pentru români

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV. JUNGLA DIN TRAFIC: Șoferul unui BMW și-a bătut joc de un alt participant la trafic

Vasile Dale

2 mesaje

Escu octombrie 20, 2023 at 5:04 am

La multi ani, cu executare !!

Raspunde
mo octombrie 22, 2023 at 9:12 am

pentru 30.000 de roni sa ajungi la facultate cand tu ai de la parinti milioane de euro…prost mai esti…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.