Important

NU AU SCĂPAT DE POLIŢIŞTI: Un bărbat din Baia Mare şi unul din Borşa, cercetaţi pentru infracţiuni rutiere

Ieri, 24 aprilie, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe strada Păşunii din Baia Mare, poliţiştii au observat un autoturism al cărui conducător a efectuat un viraj la stânga, pentru a intra într-o parcare, încălcând marcajul dublu continuu.

La volan a fost identificat un bărbat de 38 de ani, domiciliat în Baia Mare. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, că valabilitatea inspecţiei tehnice şi a asigurării de răspundere civilă a autoturismului condus erau expirate.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Fără permis şi cu o alcoolemie de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducea un autoturism

Azi-noapte, în jurul orei 01.00, poliţiştii din Borşa au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Crângului din oraş. La volan a fost identificat un bărbat de 37 de ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal iar acum este cercetat sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Te-ar putea interesa si

Proiect FIROUA – parteneriat România – Ucraina

Redactie

COMUNICAT: PNL va continua opoziția constructivă în cadrul Consiliului Local Baia Mare

Redactie

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ: Lansare de carte scrisă de autoarea Meryl Ain din SUA

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.