Eveniment

ACŢIUNI RUTIERE PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: 20 de permise de conducere reţinute de la vitezomani

În week-endul care a trecut poliţiştii rutieri maramureşeni au fost la datorie şi au efectuat mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere pe drumurile publice de pe raza judeţului.

Întrucât viteza excesivă constituie în continuare una dintre principalele cauze generatoare de accidente grave de circulaţie, poliţiştii au acţionat cu aparatura radar din dotare precum şi cu cinemometrul TruCAM.


În cele două zile de acţiune poliţiştii au verificat peste 150 de autovehicule aflate în trafic iar pentru neregulile constatate, poliţiştii rutieri au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale.



Majoritatea conducătorilor auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea tuturor sancţiunilor aplicate în cele două zile acţiune este de 52.550 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 20 de permise de conducere pentru depăşirea limitelor legale de viteză și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

IAR NE DĂ TÂRCOALE: Restricții impuse în Maramureș, datorită pestei porcine africane diagnosticată în județul Bistrița-Năsăud

Vasile Dale

ACCIDENT LA ENDURO BĂIUŢ: Concurent de 20 de ani rănit după ce a căzut în timpul competiţiei

Redactie

FOTO – Străzile din Bicaz o adevărată bătaie de joc a doctorului-primar Dorin Mitre la adresa locuitorilor din comuna Bicaz

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult