BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: SNIPER de Baia Mare – Trei atacuri armate în Baia Mare. Aceeași oră, același loc, zile diferite – ACTUALIZARE

Cazul atacului armat petrecut azinoapte în Baia Mare și prezentat în exclusivitate de www.vasiledale.ro se complică! Atacul armat NU ESTE PRIMUL DIN BAIA MARE! Ci este al TREILEA!

Un băimărean sub protecția anonimatului ne-a acordat un interviu în care ne-a prezentat ce s-a întâmplat în noaptea de 24 mai 2023. ”Aceeași intersecție, aceeași oră. Stăteam le semafor și din senins parbrizul s-a făcut țăndări. Am alertat poliția și am depus plângere. Astăzi am citit și am văzut ce a pățit un alt șofer. Exact ce am pățit și eu” a povestit băimăreanul.

Și nu este singurul: proprietarul unui magazin a reclamat astăzi că în dimineața zilei de 3 iunie 2023 când a mers la serviciu a găsit geamul magazinului distrus cel mai probabil în urma unui foc de armă.

Așadar, putem să bănuim că în blocurile din zonă există o persoană care pur și simplu are o ”pasiune bolnavă” în a executa trageri asemenea unui SNIPER spre autoturismele care așteaptă la semafor.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ despre atacul din 3 iunie 2023

Astăzi, 6 iunie, la ora 11.00, polițiștii Serviciului, Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați direct de către un bărbat, de 42 de ani, din Baia Mare, despre faptul că, la data de 3 iunie a.c., la ora 01.31, persoane necunoscute au tras un proiectil în vitrina de sticlă a ușii de la magazinul pe care îl administrează.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că geamul ușii de acces în magazin prezintă un orificiu de aproximativ 2 mm.

În urma verificării amănunțite a locului faptei, nu au fost identificate proiectile, fragmente de proiectil sau corpuri metalice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și uz de armă fără drept.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ despre atacul din 24 iunie 2023

În data de 24 mai a.c., la ora 23.40, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, au fost sesizați prin plângere de către un tânăr de 22 de ani din Baia Sprie, despre faptul că în aceeași seară, în jurul orei 23.30, persoane necunoscute i-au spart luneta autoturismului, în timp ce staționa pe strada Gheorghe Șincai, la semaforul de la intersecția cu strada Culturii din municipiu.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

ACTUALIZARE

Încă în stare de şoc, Raul povesteşte că totul s-a petrecut ca-n filmele cu mafioţi. 

Raul Sabău, șofer: Eram la semafor, iar după circa 5 secunde am auzit dintr-o dată o bubuitură foarte tare. Am văzut cum s-a spart geamul. Prietena mea din dreapta a început să ţipe. Am văzut cioburi zburând prin maşină. 

Iniţial, tânărul de 22 ani a crezut că cineva l-a lovit cu maşina. Nici prin cap nu i-a trecut că fusese luat la ţintă cu o armă de tip airsoft.

Raul Sabău, șofer: Prima dată n-am realizat ce s-a întâmplat, am crezut că a intrat cineva în mine. 

Geamul era spart ca după o lovitură de glonţ, de bilă.

Geamul din dreapta s-a făcut praf. Din fericire, cei doi tineri au scăpat fără nicio zgârietură. Însă, totul s-ar fi putut încheia tragic. 

Raul Sabău, șofer: Dacă geamul era deschis, putea să o nimerească pe prietena mea sau pe mine. Poate la ora asta eram desfiguraţi.

Raul nu crede că cineva i-ar fi vrut răul, ci doar că a fost în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

Raul Sabău, șofer: Presupun că cineva din zona respectivă, din blocuri, cineva stă de la geam, urmăraşte oameni şi trage de la balcon. 

Polițiștii din Baia Mare încearcă să dea de urma „lunetistului”

Pe aceeaşi ipoteză merg şi poliţiştii. Anchetatorii au ridicat probe şi au strâns dovezi ca să-i dea de urmă „lunetistului”, care a mai făcut şi alte victime. În urmă cu două săptămâni, în aceeaşi intersecţie, un alt şofer a fost luat în vizor.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

PRELUARE 2MNEWS: Director al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare și consilier județean PMP, dusă în arestul IPJ Maramureş – ACTUALIZARE

Redactie

VIDEO: Moment istoric pe Aeroportul Internațional Maramureș. Prima aeronavă Schengen Paris – Baia Mare a aterizat

Vasile Dale

UN ACTOR GRĂBIT… Felix Arțuche, actor al Teatrului de Păpuși băimărean, a încetat din viață

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.