BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO – Microbuz cu 12 călători lovit de un TIR în zona Rădeasa din Vișeu de Sus. Un minor și un bărbat au fost răniți (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național 18 pe raza orașului Vișeu de Sus, zona Rădeasa. Din primele informații în accident au fost implicate două vehicule: un microbuz în care erau 12 călători și un autotren.

Conform martorilor șoferul microbuzului ar fi oprit pe marginea drumului într-o zonă cu linie continuă pentru a lăsa un călător. În acel moment un autotren care circula în aceeași direcție l-a lovit în spate. În urma impactului două persoane au fost rănite, fiind preluate de echipajele medicale și transportate la spital.

Oficial polițiștii au oferit pentru www.vasiledale.ro următoarele informații oficiale: Un bărbat în vârstă de 28 ani din Săcel conducea un autoturen dinspre Moisei spre Vișeu de Sus iar pe fondul nepăstrării distanței regulamentare față de vehiculul condus de un un bărbat în vârstă de 43 ani din Vișeu de Sus și care circula în fața sa a intrat în coliziune cu un microbuz care reducea viteza pentru a opri pentru a lăsa pasageri.

În urma impactului față/spate dintre cele două vehicule a rezultat vătămarea corporală a unui minor în vârstă de 15 ani și a unui alt pasager în vârstă de 33 ani. Ambii au fost transportați la Spitalului din Vișeu de Sus, unde după investigații, nu au rămas internați. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În Vișeu de Sus, ora 10.32, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N.18 a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 28 de ani din Săcel, în timp ce conducea o autoutilitară, dinspre Moisei înspre Vișeu de Sus, a intrat în coliziune cu un microbuz care era condus de către un bărbat de 43 de ani din Vişeu de Jos.

În urma producerii accidentului de circulație a rezultat vărămarea corporală ușoară a doi pasageri de 15 respectiv 33 de ani, aflați în microbuz care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestora.

Ambii conducatori auto au fost testati alcoolscopic, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Şoferul BMW-ului care a lovit un pieton pe trecere a fost arestat preventiv. Se urcase la volan cu 2,46 g/l alcool pur în sânge

Redactie

EXCLUSIV VIDEO – ABSOLUT HALUCINANT CE SPUN AVOCAȚII: ”Am constatat cu stupoare că în județul Maramureș se dau soluții sub imperiul puterii presei”, ”Soluțiile instanțelor de judecată sau măsurile preventive se iau urmare a presiunii mediatice”

Vasile Dale

Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: Proiecte de zeci de milioane de euro în Vișeu de Sus realizate și implementate de primarul Vasile Coman!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.