Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE: A încercat să fugă de poliţia din Baia Mare pentru că nu avea permis de conducere

Azi noapte, în jurul orei 00.35, poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare. Persoana aflată la volan şi-a continuat deplasarea, a pătruns pe strada Cosmonauţilor, fără a respecta semnificaţia indicatorului ,,Acces interzis”, reuşind să fie oprită la scurt timp.

Poliţiştii au constatat că la volan se afla un tânăr de 19 ani, domiciliat în comuna Săcălăşeni, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest şi nu se afla sub influenţa alcoolului.
În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Condamnaţi pentru infracţiuni rutiere, depuşi după gratii de poliţişti

Încă doi bărbaţi care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice au ajuns după gratii. Pe numele acestora Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis mandate de executare a pedepsei închisorii iar ieri, 30 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale i-au identificat şi depus în Penitenciarul Baia Mare.
Este vorba de un bărbat de 39 de ani, din Sighetu Marmaţiei, care are de executat o pedeapsă de 1 an şi 10 luni închisoare şi un bărbat de 31 de ani, din Bărsana, condamnat la 2 ani şi 10 luni închisoare.
Poliţiştii vă reamintesc că riscaţi să vă pierdeţi libertatea ori de câte ori conduceţi autoturisme pe drumurile publice în stare de ebrietate, fără permis, părăsiţi locul producerii unui accident rutier cu victime sau comiteţi orice alte infracţiuni rutiere. Alegerea vă aparţine!

 

Te-ar putea interesa si

CIRCULAŢIE FEROVIARĂ ÎNCHISĂ: Proiectile neexplodate, găsite la piciorul unui pod peste Someş (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV: ”Mama mea a fost umilită” – Asfaltare după ”manualul lui Dorel” la Repedea

Vasile Dale

ACŢIUN SPJ: Salvatorii montani solicitaţi în zona Valea Porcului – Vişeu pentru coborârea dintr-o zonă fără acces auto a unei femei bolnave

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.