BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Urmărit de poliție, un borșean a distrus 7 mașini. A fost săltat câteva ore mai târziu, de acasă (ACTUALIZARE)


Incident grav azi noapte la Borșa. Un echipaj al poliției rutiere din Borșa a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri un autoturism. Șoferul acestuia se pare că și-a continuat drumul fără stres.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. În goana nebună, șoferul a reușit ”perfomanța” de a avaria 7 autoturisme parcate. La un moment dat acesta a abandonat autoturismul și a dispărut în noapte. Alături de el se pare că a dispărut și un pasager din autoturism.


Polițiștii l-au identificat rapid. Suspectul nu ar poseda permis de conducere de nicio categorie. Conform surselor noastre el ar fi fost ridicat astăzi dimineață de la domiciliu.

ACTUALIZARE: IPJ Maramureș – Şase autoturisme acroşate de un tânăr fără permis de conducere şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice

Azi noapte, în jurul orei 01:00, poliţişti din Borşa în timp ce executau serviciul de supraveghere a traficului rutier din oraş au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism.

Acesta a ignorat semnalul de oprire şi şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care echipajul de poliţie a procedat la urmărirea lui. În timpul deplasării, conducătorul autoturismului urmărit a acroşat şase autoturisme care erau parcate pe strada Decebal din oraş, după care acesta s-a oprit.

La volanul autoturismului poliţiştii au identificat un tânăr de 28 de ani din Borşa, care nu deţine permis de conducere. De asemenea acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – AU ÎNNEBUNIT SALCÂMII… pardon JURNALIȘTII? Încă un jurnalist candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș

Redactie

Posibil suspect implicat în dispariția Melindei, fata de 13 ani dispărută șapte zile în Sighetu Marmației, este audiat de poliție

Redactie

Ionel Bogdan susține tinerii și dezvoltarea mediului economic: „Baia Mare va avea un Incubator de afaceri unde 35 de tineri antreprenori vor putea beneficia de granturi de 3 milioane de euro”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.